Spaghetti Carbonara 04

Spaghetti Carbonara 04, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Nej

Indsendt af : ALMIK

Indsendt :



Ingredienser:
200 g.spaghetti
2 l.vand
2 tsk.salt
 
2 spsk.olivenolie
1 æg
2 stk.hvidløg
1 løg
 Bacon (i tern håndfuld)
1 dl.piskefløde
 Frisk basilikum
 
 Evt.Parmesan, frisk persille.
 Salt
 peber
 
Opskrift:
Mens vandet koger med salt skal spaghetti i. Koges i 10-12 min.
Men det koger skal man på en pande stege løg og hvidløg men de må ikke brunes. Hertil skal der bacon i samt piskefløde og peber.
Efter et par minutter på lav blus skal æg i evt. Lidt mere piskefløde og herefter skal spaghetti drænes i dørslag. Hæld lidt olivenolie på så det ikke klistre sammen.
Spaghetti hældes på panden på lav blus samt frisk basilikum.
Når æg klistre sig til spaghetti er retten ved at være klar.
Smages til med salt.

Tips:

Tip: Der må godt kom lidt persille og tør basilikum i inden spaghetti blandes med æg. Der kommer en del væske frem når man hælder retten på tallerken. Gerne brug køkkenrulle til lige at tørre det inden servering.


Beskrivelse:
Se kokken farvorit Spaghetti Carbonara

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2    (1 stemmer)

Opskriften er vist 4974 gange,
og udskrevet 80 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu