Pyt i pande

Pyt i pande, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Oprindelsesland : Sverige

SverigeKilde : Per K.

Fryseegnet : Ikke afprøvet

Indsendt :      Red :
Pyt i pande, billede 4 Pyt i pande, billede 1 Pyt i pande, billede 2 Pyt i pande, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
200 g.oksemørbrad
200 g.bacon i strimler
125 g.bacon i skiver
150 g.løg
25 g.smør
 
800 g.kogte kolde kartofler
 salt
 peber
 
 Tilbehør:
3 æg
 syltede rødbeder
 
Opskrift:
Skær de kogte kolde kartofler i tern og stil dem til side.

Skær oksemørbraden i tern, her bruges mørbradspidser eller anden afretning af mørbraden. Den strimlede bacon kan skæres i mindre stykker hvis det ønskes. Den skivede bacon skæres i strimler. Løget pilles og hakkes fint.

Varm en pande med smørret og brun kød og løg i godt 5 minutter.

Sænk varmen og tilsæt kartoffeltern og evt. lidt ekstra smør hvis det ønskes. Krydr med salt og peber og varm retten igennem.

Server med spejlæg og syltede rødbeder.





karakterer:
Opskriften er vist 5710 gange,
og udskrevet 39 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu