Pyt i pande
Oprindelsesland : Sverige Kilde : Per K. Fryseegnet : Ikke afprøvet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skær de kogte kolde kartofler i tern og stil dem til side.
Skær oksemørbraden i tern, her bruges mørbradspidser eller anden afretning af mørbraden. Den strimlede bacon kan skæres i mindre stykker hvis det ønskes. Den skivede bacon skæres i strimler. Løget pilles og hakkes fint. Varm en pande med smørret og brun kød og løg i godt 5 minutter. Sænk varmen og tilsæt kartoffeltern og evt. lidt ekstra smør hvis det ønskes. Krydr med salt og peber og varm retten igennem. Server med spejlæg og syltede rødbeder. |
|
Opskriften er vist 5710 gange,
og udskrevet 39 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne