Tartelet-skaller med høns i asparges

Tartelet-skaller med høns i asparges, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10 stk.

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Kylling - Kogt/stegt kylling

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : fryseegnet UDEN skaller

Indsendt af : lenepp

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
10 tarteletter
5 dl.mælk
5 spsk.hvedemel
60 g.smør
500 g.kogt/stegt kyllingkød/hønsekød
1 stort eller 2 små glas aspargessnitter i lage (ca. 600 g).
 
Opskrift:
Rør mel og smør sammen i en gryde, og smelt det derefter ved svag varme. Tilsæt mælken lidt efter lidt, mens du rører rundt.
Lad det koge lidt ind, og tilsæt så hønsekødet samt aspargessnitterne inklusiv lage.
Varm det godt igennem, og server i de lune tarteletter.

Tips:

Jeg serverer også gerne saucen uden tilsat kød som tilbehør til ovnstegte kyllingelår. For at være sikker på, at der ingen salmonella er i kødet, koger jeg ALTID mit fjerkræ mindst ½ time, før det sættes i ovnen. Det giver en god suppe, der kan erstatte mælken helt eller delvist.





Beskrivelse:
Se kokken farvoritopskrift på Tarteletter med høns i asparges

karakterer:
Opskriften er vist 12413 gange,
og udskrevet 190 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu