andre krydderier efter behov andre krydderier efter behov
5
spsk.
Oile (helst oliven)5 spsk. Oile (helst oliven)
6
store kartofler6 store kartofler
3
mellem løg3 mellem løg
7
mellem gulerødder7 mellem gulerødder
2-3
mellem Pastinakker2-3 mellem Pastinakker
250
g.
grønne Bønner250 g. grønne Bønner
1
pose
svampemix eller 500 g forskellige svampe (kan Undlades)1 pose svampemix eller 500 g forskellige svampe (kan Undlades)
1
ds.
flåede eller hakkede tomater1 ds. flåede eller hakkede tomater
oksebullion oksebullion
Kyllingebullion Kyllingebullion
GrøntsagsBullion GrøntsagsBullion
1.5-2
l.
vand1.5-2 l. vand
1-2
pakker
bacon1-2 pakker bacon
nudler efter behov nudler efter behov
Opskrift:
Først skrældes kartofler, gulerødder, løg og pastinak og skæres i skiver.
Olien hældes i en gryde hvor den varmes op. Når olien er varm puttes de forskellige krydderier i, for derved at udtrække smagen fra dem. Husk og rør i gryden. Det gør ikke noget at de bliver sorte, det er bare med til at forbedre smagen i suppen. Efter det har kogt lidt hældes grøntsagerne ned i gryden og svitses.
I mellemtiden koges noget vand, som efter 5-10 minutter hældes i gryden. Tilsæt billionterninger efter behov (vi plejer at putte to af hver i, for derved at give det smag. Især godt hvis man er snottet eller lig.n.).
De flåede tomater, grønne bønner og svampemix puttes i suppen. Lad suppen stå i 15min.-1 time hvor den skal små slumre. Og husk salt og peber!
Imens suppen koger steges bacon på en pande og når den er sprød sættes den til køl i køleskabet og skæres i mindre stykker.
Ca. 15 min. før servering sættes nudler over og koges. Kan serveres med brød eller lig.n.
serveres med Bacon.
Tips:
Dette er en billig løsning for et godt måltid mad.
Vi var 4 personer, som hver kom af med 12 kr. for den lækre ret.
Man kan altid tilsætte andre grøntsager eller gøre den stærkere med flere forskellige krydderier.
Rigtig god til når mam er syg.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 5072 gange, og udskrevet 76 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider