Brun korteletterne eller skær dem i strimler og brun stykkerne og tage dem op af gryden . bacon og løg skæres i tern og brunes i samme gryde , lad det snurre i et par minutter . Tilsæt paprika / tomatpure og vand og lad det koge langsomt i et par minutter . Tilsæt fløde og lad det koge i 2 min . champignon og pølser kommes i og simre med smag til med salt og peber , når retten er gennem varm pyntes med persille og serveres . serveres enten med ris , kartofelmos eller alm kartofler .
obs : er der for lidt sovs kan der tilsættes et halvt glas vand i sovsen til at spæde op med ! ( især til kartofelmos )
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 6720 gange, og udskrevet 122 gange.
Kommentarer
cj - 2011-09-18 20:06:27 kødstimlerne tilsættes selvfølgelig sammen med champignon og cocktailpølserne og simre med !
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider