Skindstegt rødfisk med agurk/tomatsalat, krydret yoghurt

Skindstegt rødfisk med agurk/tomatsalat, krydret yoghurt, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Rødfisk

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Mai-Britt L

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
400 g.rødfiskefilet
1 tsk.smør
0.5 agurk
2 tomater
 citronsaft
0.25 tsk.spidskommen
100 g.græsk yoghurt
10 blademynte
 koriander
500 g.små nye kartofler med skræl
1 tsk.karry
1 tsk.sesamfrø
 olivenolie
 salt
 peber
 
Opskrift:
Kartofler: Skrub kartoflerne godt, halver dem og vend dem med karry, sesamfrø, lidt olie, salt og peber. Bred kartoflerne ud på en bradepande og bag dem ved 200°C i 20-25 min. til de er møre.

Salat: Halver agurken på langs, skrab kernerne væk og skær kødet i fine små tern. Del tomaterne i kvarte, fjern blomst og kerner og skær kødet ligesom agurken. Vend begge dele sammen med spidskommen, salt, peber og lidt olie og smag til med citronsaft.

Yoghurtcreme: Rør yoghurten med finthakket mynte, en tsk. olivenolie, salt og peber og smag til med stødt koriander og evt. citronsaft.

Fisk: Skrab skindet fri for evt. skæl og dup fisken tør på begge sider. Lav to ridser i skindet på hver filet og krydr med salt og peber. Varm smør og tilsvarende mængde olie på en pande, til det er bruset helt af og læg fiskene på med skindsiden nedad. Steg 4-6 min. til skindet er gyldent og sprødt. Vend kun fileterne, hvis kødet ikke er gennemstegt, når skindet er sprødt.

Server retten med en blandet grøn salat og godt groft brød til.








karakterer:
Opskriften er vist 10005 gange,
og udskrevet 166 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu