bacon skåret i passende stk.1 pakke bacon skåret i passende stk.
500
g.
hakket oksekød500 g. hakket oksekød
1
løg, fint hakket1 løg, fint hakket
2
fed
hvidløg fint hakket eller presset2 fed hvidløg fint hakket eller presset
10-12
champignoner, skåret i skiver eller i kvarte10-12 champignoner, skåret i skiver eller i kvarte
1
ds.
hakkede tomater1 ds. hakkede tomater
2
spsk.
tomatpuré2 spsk. tomatpuré
0.5-1
dl.
rødvin eller 1 spsk. rødvinseddike0.5-1 dl. rødvin eller 1 spsk. rødvinseddike
Basilikum Basilikum
Oregano Oregano
Salt Salt
peber peber
evt.
1 fint hakket rød chili evt. 1 fint hakket rød chili
0.5-1
tsk.
sukker 0.5-1 tsk. sukker
Opskrift:
Rist bacon stykkerne på en pande,(de bliver sprøde hvis varmen er moderat)
taget op lægges på fedtsugende papir/køkkenrulle.
Rist champignonerne i fedtstoffet fra baconen, sammen med løg og hvidløg. Når løgne er klare kommes kødet i og der steges til det har skiftet farve. Tilsæt herefter tomatpure og hakkede tomater, rødvin (el. vineddiken), basilikum oregano, samt baconstykkerne og lad retten simre i 20-30 min.
Smag til med salt, peber og sukker
Serveres til valgfri pasta
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2.4
(11 stemmer)
Opskriften er vist 12803 gange, og udskrevet 157 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider