Kødsauce med bacon

Kødsauce med bacon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ja

Indsendt af : grillbill

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 pakkebacon skåret i passende stk.
500 g.hakket oksekød
1 løg, fint hakket
2 fedhvidløg fint hakket eller presset
10-12 champignoner, skåret i skiver eller i kvarte
1 ds.hakkede tomater
2 spsk.tomatpuré
0.5-1 dl.rødvin eller 1 spsk. rødvinseddike
 Basilikum
 Oregano
 Salt
 peber
 evt.1 fint hakket rød chili
0.5-1 tsk.sukker
 
Opskrift:
Rist bacon stykkerne på en pande,(de bliver sprøde hvis varmen er moderat)
taget op lægges på fedtsugende papir/køkkenrulle.

Rist champignonerne i fedtstoffet fra baconen, sammen med løg og hvidløg. Når løgne er klare kommes kødet i og der steges til det har skiftet farve. Tilsæt herefter tomatpure og hakkede tomater, rødvin (el. vineddiken), basilikum oregano, samt baconstykkerne og lad retten simre i 20-30 min.
Smag til med salt, peber og sukker

Serveres til valgfri pasta






karakterer:
Opskriften er vist 15936 gange,
og udskrevet 205 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.6    (12 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu