Mexikansk tortilla a la Jette

Mexikansk tortilla a la Jette, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Jette

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
8 hvedetortilla pandekager "soft
400 g.hakket oksekød
1 dl.f.eks. heinz ketchup
 salt
 peber
200 g.ost f.eks. den runde havarti
2 små løg
4 rød peberfrugt
2.5 dl.cremefraiche 38%
 Evt.2 tomater
 
Opskrift:
Sæt kødet til at brune i en gryde med salt og peber. Tilsæt ketchup efter 2-3 minutter og lad det stege med i yderligere 2-3 minutter. Tænd ovnen. Hak løg og peberfrugter, riv osten.
Fordel det tilberedte kød, de hakkede peberfrugter og løg samt 1/2 af den revne ost plus cremefraichen på de færdigkøbte tortillapandekager. Pandekagerne rulles sammen om fyldet og lægges i et ildfast fad med sammenføjningen nedad. Læg evt. et par tomatskiver ovenpå og drys med resten af osten. Bages i ovnen ved 200 grader i 20 minutter.


karakterer:
Opskriften er vist 6120 gange,
og udskrevet 130 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Jette  -  2018-08-23 15:19:54
Prøv også at udskifte creme fraiche med hytteost og tilsætte hvidløg. Andre grøntsager kan også bruges.