| |
|
Kyllingebrystfilet på bund af porrer/rød peber
Kyllingebrystfilet på bund af porrer/rød peber, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
2 | stk. | kyllingebrystfilet2 stk. kyllingebrystfilet | 1 | ds. | hakket tomater1 ds. hakket tomater | 0.5 | | mellemstor squash0.5 mellemstor squash | 1 | | rød peberfrugt1 rød peberfrugt | 2 | fed | hakket hvidløg2 fed hakket hvidløg | 2-3 | spsk. | sød chilisauce2-3 spsk. sød chilisauce | 2 | tsk. | paprika2 tsk. paprika | 2 | tsk. | oregano2 tsk. oregano | 0.5 | tsk. | rosmarin0.5 tsk. rosmarin | | | salt salt | | | peber peber | 100 | g. | revet mozzarella eller cheddar100 g. revet mozzarella eller cheddar | | | smør og olie til stegning smør og olie til stegning | | | |
| |
Squashen skæres i tern og lægges i bunden af et fad, sammen med den røde peber som skæres i ringe eller tern.
Kyllingefilet svitses ved høj varme i olie og smør i ca 2 min.
Kyllingefiletterne lægges nu ovenpå squash og peberfrugt.
Herefter hældes hk tomater og krydderier over.
Der afsluttes nu med den revne ost. Retten skal i ovnen i ca. 35 min ved 200 grader.
Serveres med pasta eller lignende.
|
|
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 13068 gange, og udskrevet 277 gange.
| |
|
|
Kommentarer
Annette - 2013-04-18 18:54:44 Jeg vil meget hellere beholde rettens navn og så ændre i ingredienslisten.
- 2011-09-23 15:01:03 Opskriften skal selvfølgelig hedde:
Kyllingebrystfilet på bund af squash/rød peber
|
|