Thai kylling Panang Gai karry

Thai kylling Panang Gai karry, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Enheder

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandKilde : Per K.

Fryseegnet : Ikke afprøvet

Indsendt :      Red :
Thai kylling Panang Gai karry, billede 4 Thai kylling Panang Gai karry, billede 1 Thai kylling Panang Gai karry, billede 2 Thai kylling Panang Gai karry, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
400 g.kylling
1 spsk.panang karrypasta
2 spsk.fiskesauce
1 ds.kokosmælk
3 spsk.palmsukker
6 kaffir lime blade
1 spsk.hvidløg (hakket)
100 g.grønne bønner
 
 Pynt:
 rød chilipeber skåret til pynt
 basilikum, frisk
 
Opskrift:
Skær kyllingen i strimler. Bønnerne skæres i 2-3 cm. stykker.

Svits karrypastaen kort i den varme wok inden kyllingen tilsættes og steger ca. 5 minutter.

Tilsæt derefter de resterende ingredienser (bortset fra basilikumblade) og rør godt rundt. Lad det simre i cirka 15 minutter.

Pynt med skiver af rød chili og strimlet basilikum. Server varmt ledsaget af jasminris





karakterer:
Opskriften er vist 3082 gange,
og udskrevet 36 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu