Pallak Paner

Pallak Paner, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : samphan

Indsendt :



Ingredienser:
 Paner
1.5 l.sødmælk
1 dl.lagereddike
 
1 stort løg
3 fedhvidløg
2 spsk.frisk finthakket ingefær
2-3 friske grønne chili
1 ds.hakkede tomater
1 dl.olie
1 spsk.paprika
1.5 tsk.gurkemeje
2 tsk.garam masala
2 tsk.meat masala
2 tsk.salt
500 g.frosen finthakket spinat
0.5 dl.vand
 
Opskrift:
Bring mælken til kog i en gryde. Fjern gryden fra varmen og tilsæt eddike lidt af gangen under konstant omrøring. Eddiken får mælken til at skille sig i valle og en mælkevæske. Det er vallen, der skal bruge til osten. Mælkeblandingen sies gennem et tyndt bomuldsklæde, så al osten samles. Tryk den overskydende væske væk ved at knuge om stoffet med hænderne, og læg massen under pres f.eks. i en rullepølseform eller mellem to spækbrædder med vægt. Det skal stå i cirka 2-3 timer før det er klart til at skæres i stykker. Skær osten i firkanter på 2 x 2 cm. Osten er bedst, hvis den frituresteges.

Skær løget fint og finhak hvidløget. Varm olien og tilsæt løg, hvidløg og ingefær. Tilsæt dernæst paprika, gurkemeje, garam masala, salt, meat masala og tomater i blandingen. Lad blandingen simre i ca. 5 minutter indtil den rødbrune olie kommer til syne. Kom derefter spinat og vand i, lad retten simre under middel varme i 15 minutter. Herefter tilsættes osteterninger. Låget lægges på igen og kogere videre i 10 minutter.

Retten serveres med brød eller ris


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 2598 gange,
og udskrevet 60 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu