Brokduls

Brokduls, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ikke fryseegnet

Indsendt af : Burgwald

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Kartofler
 
3 pakkerbacon
4-5 spsk.hvedemel
 mælk
 
Opskrift:
skræl kartoflerne og begynd at kog dem, lav så mange i kan spise eller lidt ekstra til dagen efter.

Kom baconen i en gryde og steg den til den er færdig, kom melet i og drej det rundt så melet er blevet suget op af baconen.

kom derefter mælk i lidt af gangen, mælken skal du selv vælge hvor meget der skal i af, alt efter hvor meget sovs du vil have og hvor tyk den syntes den skal være, husk sovsen bliver tykkere når den bliver varm. kan smages til med salt og peber, hvis man syntes.





karakterer:
Opskriften er vist 2670 gange,
og udskrevet 35 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu