Pad Thai med kylling
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Oprindelsesland : Thailand Kilde : Bjørn Kok Fryseegnet : Ikke afprøvet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kog æggenudlerne al dente og skyl dem i koldt vand
Sauce: Hvidlæg og ingefær hakkes meget fint, chilipeber renses for frøstok og skæres i meget tynde strimler. Alle ingredienserne til saucen blandes sammen og stilles til side. Kyllingebrystet skæres i strimler. Porrerne skæres i tynde strimler som skylles grundigt, afdryppes og lægges på et rent fiskestykke. Sukkerærterne skæres i tynde strimler på skrå. Kyllingestrimler og grøntsager ristet godt i en brandvarm wok til al væde er dampet væk og grøntsagerne er aldente. Nudlerne vendes i og varmes igennem inden sammenpisket æg hældes over. Til slut hældes saucen over og retten er klar til servering. Pynt med frisk koriander og limebåde. |
Lav selv Thailands nationalret derhjemmePad Thai er en klassisk thailandsk wokret, som typisk består af nudler, æg, forskellige grøntsager, krydderier, sauce og i visse tilfælde kylling – som det er tilfældet med vores opskrift. Retten er Thailands nationalret.Pad Thai er dog en ret, som også er meget populær uden for Thailand, fordi den er nem og hurtig at lave, kan varieres på mange forskellige måder, og selvfølgelig fordi den smager rigtig godt. Opskrift på Pad Thai med kyllingVores Pad Thai opskrift er som sagt med kylling, men retten kan også sagtens laves som vegetarret uden kylling – fx med tofu i stedet eller med rejer.Vores Pad Thai opskrift er med æggenudler, men Thai Pad nudler er også ofte risnudler, som er mere flade og tynde. Saucen til Pad Thai kan desuden laves på flere forskellige måder. Vores Pad Thai sauce opskrift er baseret på en fiskesauce, som er den klassiske måde at lave Pad Thai sauce på. Ofte stillede spørgsmål om Pad Thai (FAQ)Hvad er Pad Thai?Pad Thai er en klassisk thailandsk wokret, der består af nudler, forskellige grøntsager, sauce og ofte kylling. Det er Thailands nationalret. |
Opskriften er vist 13885 gange,
og udskrevet 243 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (3 stemmer) |
|
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne




