Kylling på italiensk Fritto di Pollo

Kylling på italiensk Fritto di Pollo, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : nej

Indsendt af : grillbill

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
2 kyllinger
 salt
3 spsk.hvedemel
2 æg
1 spsk.mælk
1 tsk.olie
3 dl.rasp
2.5 dl.reven parmesan
 olie til friturestegning
 
1 bdt.persille
1 citron
 
Opskrift:
Skyl og rens kyllingerne og tør dem i køkkenrulle. Del hver kylling i 4 stk.

Pisk æggene med mælk og olie.
Vend kyllingestykkerne i mel tilsat salt og derefter i æggeblandingen.
Bland rasp og ost i en stor plastpose.
Ryst kyllingestykkerne (en af gangen) i posen så de er helt dækket.

Varm olie i en frituregryde og steg kyllingestykkerne heri, ikke for mange ad gangen må ikke røre hinanden, i ca 20 min. ved jævn varme så de ikke brænder på før de er gennemstegte. Afdryppes på fedtsugende papir/køkkenrulle.

Pyntes med persille og citron og serveres med salat eller og flute til





karakterer:
Opskriften er vist 4256 gange,
og udskrevet 75 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu