2olie til friturestegning 2olie til friturestegning
1
bdt.
persille1 bdt. persille
1
citron1 citron
Opskrift:
Skyl og rens kyllingene og tør dem i køkkenrulle. Del hver kylling i 4 stk.
Pisk æggene med mælk og olie.
Vend kyllingestykkerne i mel tilsat salt og derefter i æggeblandingen.
Bland rasp og ost i en stor plastpose.
Ryst kyllingestykkerne (en af gangen) i posen så de er helt dækket.
Varm olie i en frituregryde og steg kyllingestykkerne heri, ikke for mange ad gangen må ikke røre hinanden, i ca 20 min. ved jævn varme så de ikke brænder på før de er gennemstegte. Afdryppes på fedtsugende papir/køkkenrulle. Pyntes med persille og citron og serveres med salat eller og flute til
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 3302 gange, og udskrevet 57 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider