Simregryde

Simregryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Skært oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Susan Andersen

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
2-3 spsk.olivenolie
 ,"rødløg i både2
3 gulerødder
0.5 knoldselleri
3 stilkeblegselleri, alt i mindre stykker
4 upillede fed hvidløg
3 kvisterosmarin
2 laurblade
20 g.tørrede svampe
1 kanelstang
1 kg.skært oksekød i 4x4 cm store tern
1 spsk.hvedemel
2 ds.flåede tomater
5 dl.rødvin
 Lidtpersille til pynt
 
 Tilbehør:
 Kartoffelmos og dampet spinat
 
Opskrift:
Steg løg, gulerødder, selleri, hvidløg, rosmarin og tørrede udblødte svampe samt kanelstang i 5 min. i en stor gryde i olivenolie. vend kødet i mel og brun det af flere gange i en pande med olie. Kom det i gryden til resten og tilsæt laurbærbladene, flåede tomater og rødvin. Læg låg på og lad det småsimre i godt 3 timer.
drys med persille ved servering.
Server med kartoffelmos og dampet spinat.
VELBEKOMME ;-))


karakterer:
Opskriften er vist 8766 gange,
og udskrevet 152 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu