blegselleri, alt i mindre stykker3 stængler blegselleri, alt i mindre stykker
4
upillede fed hvidløg4 upillede fed hvidløg
3
kviste
rosmarin3 kviste rosmarin
2
laurblade2 laurblade
20
g.
tørrede svampe20 g. tørrede svampe
1
kanelstang1 kanelstang
1
kg.
skært oksekød i 4x4 cm store tern1 kg. skært oksekød i 4x4 cm store tern
1
spsk.
hvedemel1 spsk. hvedemel
2
ds.
flåede tomater2 ds. flåede tomater
5
dl.
rødvin5 dl. rødvin
Lidt
persille til pynt Lidt persille til pynt
Tilbehør: Tilbehør:
Kartoffelmos og dampet spinat Kartoffelmos og dampet spinat
Opskrift:
Steg løg, gulerødder, selleri, hvidløg, rosmarin og tørrede udblødte svampe samt kanelstang i 5 min. i en stor gryde i olivenolie. vend kødet i mel og brun det af flere gange i en pande med olie. Kom det i gryden til resten og tilsæt laurbærbladene, flåede tomater og rødvin. Læg låg på og lad det småsimre i godt 3 timer.
drys med persille ved servering.
Server med kartoffelmos og dampet spinat.
VELBEKOMME ;-))
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 8021 gange, og udskrevet 125 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider