Regnbue ørred ala orange med perlebyg

Regnbue ørred ala orange med perlebyg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : LakseFisk - Ørred

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : katja

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
2000 g.hel regnbue ørred
1 kinakål (ca. 450 gr.)
300 g.knoldselleri
4 fedhvidløg
5 dl.frisk appelsin saft
1 spsk.olie med citron
1 duskfrisk citron timian
 himalaya salt (alm groft kan bruges)
 citron peber
2 dl.perlebyg
4 dl.vand
1 tsk.macadamia olie (raps kan bruges)
 
Opskrift:
Snit kinakål, riv selleri og finhak hvidløg - blandes og puttes i ildfast fad, appelsin saft hældes over.

Fisken smørres indvendig med citron olie, og timian kvist lægges i.

Læg fisken oven på det grønne i fadet, krydre med salt.

Bages i ovnen ca. 30 min. v. 200 grader.

server perlebyg til.
Perlebyg sættes i kog, koger 20 min. tilsættes salt og hviler i 20 min. Lige inden servering kommes macadamia olie i og røres rundt.





karakterer:
Opskriften er vist 6483 gange,
og udskrevet 93 gange.

Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu