Citronmarinerede poussiner

Citronmarinerede poussiner, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : -

Oprindelsesland : Indonesien

IndonesienKilde : Per K.

Fryseegnet : Ikke afprøvet

Indsendt :      Red:

Citronmarinerede poussiner, billede 4 Citronmarinerede poussiner, billede 1 Citronmarinerede poussiner, billede 2 Citronmarinerede poussiner, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 poussiner a 500 g.
2 løg
2 røde chili
2 hvidløg
1 forårsløg
0.75 dl.jordnøddeolie
0.75 dl.citronsaft
 
 Grønt:
1 rød peberfrugt
1 gul peberfrugt
2 rødløg
100 g.sukkerærter
 Olie
 Salt
 Peber
 
 Tilbehør:
250 g.Nudler
 
Opskrift:
Halver poussinerne ved at klippe dem igennem ved brystben og ryggrad. Pres poussinerne lidt flade.

Marinade:
Kom hakkede løg, hakkede chili, fed knuste hvidløg fintsnittede forårsløg, olie og citronsaft i en foodprocessor og blend til en jævn masse. Fordel massen over poussinerne og lad dem marinere mindst 1 time men gerne natten over.

Tag poussinerne op af marinaden og læg dem i et ovnfast fad i et enkelt lag. Stil fadet i ovnen ved 200 grader C i 40 minutter eller til poussinerne er gennemstegte og gyldne. Pensel undervejs med marinaden.

Sauteret grønt:
Alle grøntsagerne skæres i tynde strimler som sauteres på pande i lidt olie, krydder med salt og peber.

Rettens serveres med kogt nudler.


karakterer:
Opskriften er vist 730 gange,
og udskrevet 27 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu