Risgryde med Kalkun

Risgryde med Kalkun, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Diverse kalkun

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Susan Andersen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
2 spsk.olivenolie
1 stort løg (hakket)
2 fedhvidløg
0.5 dl.currypasta (købes færdig på glas)
300 g.basmatiris
6 dl.hønsebouillon
100 g.tørrede tranebær
400 g.kogt kalkunkød (eller stegt og skindet pillet af) du kan også bruge frisk, men så skal det stege med
 Reven skal og saft af 1 usprøjtet citron
0.5 bdt.frisk koriander
4 spsk.mandelflager
 salt
 peber
 
Opskrift:
Steg løg i 3 min. i en stor gryde i olien. Bruger du ikke kogt kalkun, skal den steges med i mindre stykker her.

tilsæt hakket hvidløg og currypasta og rør rundt. Kom ris i og rør og kom bouillon og tørrede tranebær ved.

Kog under låg i 8 min. og tilsæt så kalkun, citronskal og saft, koriander og mandler og varm igennem.

Smag til med salt og peber og drys med frisk koriander ved servering.
VELBEKOMME ;-)





karakterer:
Opskriften er vist 3759 gange,
og udskrevet 130 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu