Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Risgryde med Kalkun

Risgryde med Kalkun, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Diverse kalkun

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Susan Andersen

Indsendt :



Ingredienser:
2 spsk.olivenolie
1 stort løg (hakket)
2 fedhvidløg
0.5 dl.currypasta (købes færdig på glas)
300 g.basmatiris
6 dl.hønsebouillon
100 g.tørrede tranebær
400 g.kogt kalkunkød (eller stegt og skindet pillet af) du kan også bruge frisk, men så skal det stege med
 Reven skal og saft af 1 usprøjtet citron
0.5 bdt.frisk koriander
4 spsk.mandelflager
 salt
 peber
 
Opskrift:
Steg løg i 3 min. i en stor gryde i olien. Bruger du ikke kogt kalkun, skal den steges med i mindre stykker her. ilsæt hakket hvidløg og currypasta og rør rundt. Kom ris i og rør og kom bouillon og tørrede tranebær ved.
Kog under låg i 8 min. og tilsæt så kalkun, citronskal og saft, koriander og mandler og varm igennem.
Smag til med salt og peber og drys med frisk koriander ved servering.
VELBEKOMME ;-)


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 2532 gange,
og udskrevet 72 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu