currypasta (købes færdig på glas)0.5 dl. currypasta (købes færdig på glas)
300
g.
basmatiris300 g. basmatiris
6
dl.
hønsebouillon6 dl. hønsebouillon
100
g.
tørrede tranebær100 g. tørrede tranebær
400
g.
kogt kalkunkød (eller stegt og skindet pillet af) du kan også bruge frisk, men så skal det stege med400 g. kogt kalkunkød (eller stegt og skindet pillet af) du kan også bruge frisk, men så skal det stege med
Reven skal og saft af 1 usprøjtet citron Reven skal og saft af 1 usprøjtet citron
0.5
bdt.
frisk koriander0.5 bdt. frisk koriander
4
spsk.
mandelflager4 spsk. mandelflager
salt salt
peber peber
Opskrift:
Steg løg i 3 min. i en stor gryde i olien. Bruger du ikke kogt kalkun, skal den steges med i mindre stykker her. ilsæt hakket hvidløg og currypasta og rør rundt. Kom ris i og rør og kom bouillon og tørrede tranebær ved.
Kog under låg i 8 min. og tilsæt så kalkun, citronskal og saft, koriander og mandler og varm igennem.
Smag til med salt og peber og drys med frisk koriander ved servering.
VELBEKOMME ;-)
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 2676 gange, og udskrevet 87 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider