Artiskoksuppe
Hovedingrediens : - Kilde : Bjørn Kok Fryseegnet : Ikke afprøvet Indsendt : Red: |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Løget skæres i grove tern og sauteres i lidt olie.
Artiskokhjerterne drænes for væde (gem væden), tilsættes og svitses med et par minutter.
Der kan også bruges friske artiskokker så skal de svitse med sammen med løgene.
Tilsæt hønsebouillon og artiskokvæde og kog igennem i 10-20 minutter til det hele er mørt. Blendes nu fint. Monteres med Piskefløde og smør og koges lige op og er så klar til servering. Pynt: Ristet baconskiver skåret i fine tern og kvist bredbladet persille |
|
Opskriften er vist 671 gange,
og udskrevet 24 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne