Artiskoksuppe næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
1 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
lidt Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

1 ds. Artiskokhjerter, 210g 1 ds, indeholder 390 gram, heraf 210 g. drænet vægt
   
7 dl. Hønsebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
20 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
  Pynt:
Bacon i skiver 1 skive bacon vejer ca. 15 gram.
kvist Bredbladet persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
   
Energi:
KJ total 2815 (670 kcal)
KJ pr. Pers. 703 (167 kcal)
Vægt ialt 1180 gram
Vægt pr. Pers. 295 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 238 KJ (56 kcal)
Protein 1.0 gram
Fedt 4.8 gram
Kulhydrat 2.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)