Sydhavnskylling

Sydhavnskylling, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Kjeld

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
2000 g.Gråsten landkylling
3 spsk.hvedemel
2 tsk.salt
1 spsk.karry
 fedt til stegning
 
 Karrysovs:
1 stort løg
10 skiverbacon
1 stort syrligt æble
2 spsk.tomatpuré
1-2 spsk.karry
2 spsk.hvedemel
3 dl.bouillon
1 ds.ananas i tern
 
Opskrift:
Bacon svitses, tilsæt hakket løg. Karry strøs over og svitses med. Mel og tomatpuré blandes i, ananassaften tilsættes, koges sagte i 10 min. Smages til med salt og ananas og hakketæble tilsættes.
Steger i ovn ca. 40 min ved 200C.

Tips:

salat og ris eller kartoffelmos serveres til.





karakterer:
Opskriften er vist 7334 gange,
og udskrevet 96 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2018-09-28 21:11:26
Smager bare rigtig godt. Denne opskrift vil jeg bruge til mine gæster.