Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Karrykoteletter i stegeso

Karrykoteletter i stegeso, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Nakkekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : DaddyOne

Indsendt :



Ingredienser:
4 Nakkekoteletter á 200 g
1 Stort løg
1-2 Porre
2-3 Gulerødder
150 g.Knoldselleri
1 Chili, finthakket
300 g.Andre grønsager fx Skorzonerrødder Kartofler Rød peber Champignon Spidskål
1 spsk.Koncentreret Tomatpure
 Karry
 Salt
 
Opskrift:
Sæt stegesoen i vand mindst 30 minutter.
Snit alle grønsagerne groft. Put 2/3 af dem i bunden af stegesoen.
Drys koteletterne med karry, og brun dem på en pande. Drys med salt. Put koteletterne godt ned mellem grønsagerne, og dæk med resten af grønsagerne.
Rør Tomatpure ud i 1/2 dl. vand, og hæld over grønsagerne. Tilsæt evt. lidt mere vand, men vær opmærksom på, at visse grønsager giver meget væde.
Sæt stegesoen i en kold ovn, og lad den stå ved 150 grader i 2½ time.
Serverkoteletterne med hjemmebagt grovbrød.

Tips:

Tips: I stedet for at købe koteletter, kan du købe en svinefilet på 800 g, og skære den i 4 tykke skiver. Det er typisk billigere, og du bestemmer selv tykkelsen på koteletterne. De må dog ikke være for tynde.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 8069 gange,
og udskrevet 161 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu