Stegt vildandebryst med blommesaute

Stegt vildandebryst med blommesaute, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Fryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt :      Red:

Stegt vildandebryst med blommesaute, billede 4 Stegt vildandebryst med blommesaute, billede 1 Stegt vildandebryst med blommesaute, billede 2 Stegt vildandebryst med blommesaute, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 vildandebryster
4 skiverbacon i skiver
50 g.Smør
 Salt
 Peber
 
 Blommesaute:
4 blommer
4 figner
 Kantareller
4 spsk.Tranebær
 
 Sauce:
2.5 dl.Vildtbouillon
1 dl.madeira
 
 Pynt:
 hasselnødder
 Timian, frisk
 
Opskrift:
Andebrysterne renses for evt. fedt og sener. Krydres med salt og peber pas på med salt, omvikles med bacon. Steges på pande i smør 10-12 minutter i alt, de skal være røde indeni. Tages af panden og holdes varme.

Blommesaute:
Blommerne udstenes og deles i både. Fignerne halveres, brug gerne friske figner, men løse tørrede kan bruges. Kantarellerne renses med børste, andre svampe kan bruges, på billedet har vi brugt østershatte da vi ikke kunne skaffe kantareller.

Sauteres på panden du har stegt andebryst på i det resterende fedtstof, ristes sammen et par minutter med tranebærrene. Tages af.

Sauce:
Panden koges af med bouillon og ind til det halve, tilsæt madeira og kog ind til en glace.

Serveres med hasselbackkartofler og pyntes med grofthakket hasselnødder og frisk timian


karakterer:
Opskriften er vist 4899 gange,
og udskrevet 60 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu