Stegt vildandebryst med blommesaute
Kilde : Bjørn Kok Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Andebrysterne renses for evt. fedt og sener.
Krydres med salt og peber pas på med salt, omvikles med bacon.
Steges på pande i smør 10-12 minutter i alt, de skal være røde indeni.
Tages af panden og holdes varme.
Blommesaute: Blommerne udstenes og deles i både. Fignerne halveres, brug gerne friske figner, men løse tørrede kan bruges. Kantarellerne renses med børste, andre svampe kan bruges, på billedet har vi brugt østershatte da vi ikke kunne skaffe kantareller. Sauteres på panden du har stegt andebryst på i det resterende fedtstof, ristes sammen et par minutter med tranebærrene. Tages af. Sauce: Panden koges af med bouillon og ind til det halve, tilsæt madeira og kog ind til en glace. Serveres med hasselbackkartofler og pyntes med grofthakket hasselnødder og frisk timian |
|
Opskriften er vist 12047 gange,
og udskrevet 139 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne