Urtegårdskylling 02

Urtegårdskylling 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Fryseegnet.

Indsendt af : Susan Andersen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
4 Kyllingefileter uden skind
2 spsk.Herbes de Provence (provencalske urter)
2 fedhvidløg
2 løg
1 squash
1 grøn peberfrugt
1 rød peberfrugt
1 gul peberfrugt
5 spsk.olivenolie
1 ds.ca. 400 g. knuste tomater
 salt
 peber
2 spsk.hakket frisk persille
 
 Pynt:
 basilikumblade (valgfrit)
 
Opskrift:
Gnid kyllingefileterne med Herbes De Provence. pil og hak hvidløg og løg. Skyl grøntsagerne. Skær squashen i tern. Halver peberfrugterne, fjern kerner, den hvide membran og srilkfæstet og striml peberfrugterne groft.

Opvarm 2 spsk. olie på en stor stegepande. læg kyllingefileterne i og steg ca. 8 min.
vend og steg ca. 5 min. eller indtil de er gennemstegte. Tag dem op af panden og hold dem varme.

Hæld resten af olien på stegepanden. Kom løg, hvidløg, squash og peberfrugt i. Svits under omrøring i 10 min. eller indtil grøntsagerne er bløde. Hæld de knuste tomater i og krydr.

Læg låget på og lad det småkoge 10 min. Rør persille i og læg kyllingefileterne ovenpå. Læg låget på og lad det småkoge yderligere 5 min. Pynt med basilikum og server.

Tips:

SERVERINGSTIPS: Ris eller cous-cous er et godt tilbehør. Risen bliver dekorativ og lidt eksotisk, hvis du blander lidt vilde ris i. VELBEKOMME ;-)





karakterer:
Opskriften er vist 3003 gange,
og udskrevet 99 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu