Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Urtegårdskylling 02

Urtegårdskylling 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Fryseegnet.

Indsendt af : Susan Andersen

Indsendt :



Ingredienser:
4 Kyllingefileter uden skind
2 spsk.Herbes de provence (provencalske urter)
2 fedhvidløg
2 løg
1 squash
1 grøn peberfrugt
1 rød peberfrugt
1 gul peberfrugt
5 spsk.olivenolie
1 ds.ca. 400 g. knuste tomater
 salt
 peber
2 spsk.hakket frisk persille
 basilikumblade til pynt (valgfrit)
 
Opskrift:
1. Gnid kyllingefileterne med herbes de provence. pil og hak hvidløg og løg. Skyl grøntsagerne. Skær squashen i tern. Halver peberfrugterne, fjern kerner, den hvide membran og srilkfæstet og striml peberfrugterne groft.

2. Opvarm 2 spsk. olie på en stor stegepande. læg kyllingefileterne i og steg ca. 8 min.
vend og steg ca. 5 min. eller indtil de er gennemstegte. Tag dem op af panden og hold dem varme.

3. Hæld resten af olien på stegepanden. Kom løg, hvidløg, squash og peberfrugt i. Svits under omrøring i 10 min. eller indtil grøntsagerne er bløde. Hæld de knuste tomater i og krydr.

4. Læg låget på og lad det småkoge 10 min. Rør persille i og læg kyllingefileterne ovenpå. Læg låget på og lad det småkoge yderligere 5 min. Pynt med basilikum og servèr.

Tips:

SERVERINGSTIPS: Ris eller cous-cous er et godt tilbehør. Risen bliver dekorativ og lidt eksotisk, hvis du blander lidt vilde ris i. VELBEKOMME ;-)


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 2441 gange,
og udskrevet 58 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu