Bagte kartofler med skinkefyld
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Fryseegnet : ikke fryseegnet Indsendt af : Lonem Indsendt : Red : |
|
|
Skrub kartoflerne grundigt og lav et kryds i toppen. Stil dem på en bageplade. Bag dem på næstnederste rille i ovnen ved 200 grader i 50 min.
Skær et "låg" af hver kartoffel. Tag forsigtigt indmaden ud bevar skrællen hel. Mos det med en gaffel. Rist skinketerningerne let gyldne på en varm stegepande. krydr let med salt og peber. Tilsæt de mosede kartofler og lad det riste lidt med inden cremefraiche, ærter og ost blandes i. Fordel fyldet i de bagte skræller og stil dem i et fad i ovnen i 25 min. ved 200 grader. Serveres straks. |
|
Opskriften er vist 12160 gange,
og udskrevet 198 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne