Bagte kartofler med skinkefyld

Bagte kartofler med skinkefyld, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 pers

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ikke fryseegnet

Indsendt af : Lonem

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
6 store kartofler
200 g.skinke i tern
 salt
 peber
1.5 dl.cremefraiche 38%
150 g.optøede grønne ærter
20 g.revet emmentaler
 
Opskrift:
Skrub kartoflerne grundigt og lav et kryds i toppen. Stil dem på en bageplade. Bag dem på næstnederste rille i ovnen ved 200 grader i 50 min.
Skær et "låg" af hver kartoffel. Tag forsigtigt indmaden ud bevar skrællen hel. Mos det med en gaffel. Rist skinketerningerne let gyldne på en varm stegepande. krydr let med salt og peber. Tilsæt de mosede kartofler og lad det riste lidt med inden cremefraiche, ærter og ost blandes i.

Fordel fyldet i de bagte skræller og stil dem i et fad i ovnen i 25 min. ved 200 grader.
Serveres straks.





karakterer:
Opskriften er vist 11949 gange,
og udskrevet 180 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu