Skær kartoflerne i passende stykker og vend dem i en marinade af olivenolie, hvidløg, hvidvinseddike, salt og peber. Skær rød- og forårsløgene i fine skiver. Skræl agurken, flæk den på langs, skrab kernerne ud of skær den i skiver.
Blsnd grøntsagerne i kartoflsalaten og lad den trække i 30 min.
Steg baconen sprød og lad den dryppe af på et stykke køkkenrulle.
Steg kyllingefileterne, evt. i baconfedtet.
Kom kylling, bacon, feta og oliven på salaten og server med brød.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 8966 gange, og udskrevet 115 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider