Ingredienserne blandes og røres grundigt. Lad farsen hvile på køl i 1-2 timer. Røres grundigt igen. Tilsæt evt. mere mælk hvis farsen ikke er lind nok efter hvileperioden. Steges selvfølgelig i riiiigeligt smør!
Tips:
Dejlig delle med masser af kostfibre. Vigtigt at det er kalv/flæsk og ikke ren gris, medmindre det er 100 procent skinkekød.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 3705 gange, og udskrevet 61 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider