Katofmelmos med rosenkål

Katofmelmos med rosenkål, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ikke fryseegnet

Indsendt af : louise-sej

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.kartofler
1 bakkerosenkål
1 fedhvidlog
 
Opskrift:
kog kartoflerne til de er gennem kogt. mos det med en stavblende, og skær rosenkålen i fire stykker og mos dem med. til sidt pres 1 fed hvidløg og server med ketchup.





karakterer:
Opskriften er vist 4238 gange,
og udskrevet 97 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-02-03 20:10:11
SMAGTE DET GODT

  -   2012-01-30 16:43:54
er der nogle der har prøvet at lave det? og smager det godt