skært oksekød i tynde skiver1 kg. skært oksekød i tynde skiver
500
g.
løg500 g. løg
Smør Smør
Salt Salt
Peber Peber
1
kg.
kartofler1 kg. kartofler
4-5
dl.
bouillon4-5 dl. bouillon
2-3
laurbærblade2-3 laurbærblade
Opskrift:
Pil løgene og skær dem i skiver. Steg dem gyldne i lidt smør på panden og tag dem op. Brun derefter kødet og drys med lidt salt og peber.
Skær de skrællede kartofler i skiver eller tern, og læg dem lagvis med kød og løg i en gryde. Drys salt og peber imellem lagene, Hæld bouillon over, og med en gaffel hjælpes det ned til bunden, så væsken lige kan skimtes. Læg laurbærbladene ved.
Lad retten stege ved svag varme til kød og kartofler er møre. 1-1½ time.
Serveres med rødbeder og groft rugbrød
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.7
(3 stemmer)
Opskriften er vist 3892 gange, og udskrevet 48 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider