Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Pizzadej 02

Pizzadej 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

DiverseRet : Diverse - Diverse

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Pizzadej

Indsendt :



Ingredienser:
225 g.hvedemel
1.25 dl.vand
2 spsk.olie
25 g.smør
1 tsk.salt
5 g.gær (ca. en tiendedel af en pakke gær)
 
Opskrift:

- Dejen skal hæve i ca. 2 timer ved stuetemperatur
og sættes derefter i køleskabet natten over.
Næste dag tages dejen ud af køleskabet, en halv
time før pizzaen skal laves.

Den lange hævetid er ikke højest nødvendigt - men giver det bedste resultat.

Tomatsovs:

1 ds. flåede tomater
1 spsk. olivenolie
1 knivspids salt
1 fed hvidløg
1/2 spsk. Oregano
4-5 blade frisk basilikum

Det hele kommes i en blender og køres indtil sovsen er jævn.

Ud over tomat-sovsen dækkes pizzaen med ost og fyld efter ønske.

- Dejen skal rulles meget tyndt ud, for at bunden bliver lækker og sprød.

- Ovnen skal være meget varm, gerne 300 grader (alternativt ovnens max.-temperatur).

- Ovnen må ikke stå på varmluft.

- Pizzaen bages til den er gyldenbrun, ca. 6-8 minutter alt efter ovnens kvalitet og styrke.

Skal man bruge en bagesten?



Tips:

Pizza-bagesten - fremgangsmåde: Først varmes flisen langsomt op inde i ovnen. Den skal helst stilles ind i en kold ovn, da der ellers kan være risiko for, at den flækker. Når stenen er glohed, lægges pizzaen over på flisen, og den sættes i ovnen. (Da stenen er så varm, er det vigtigt, at man har nogle gode grill-handsker eller grydelapper for at undgå at brænde sig.)






Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Pizzadej

karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 6392 gange,
og udskrevet 70 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu