Pizzadej 02
Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Pizzadej Indsendt : Red : |
|
|
- Dejen skal hæve i ca. 2 timer ved stuetemperatur og sættes derefter i køleskabet natten over. Næste dag tages dejen ud af køleskabet, en halv time før pizzaen skal laves. Den lange hævetid er ikke højest nødvendigt - men giver det bedste resultat. Tomatsovs: 1 ds. flåede tomater 1 spsk. olivenolie 1 knivspids salt 1 fed hvidløg 1/2 spsk. Oregano 4-5 blade frisk basilikum Det hele kommes i en blender og køres indtil sovsen er jævn. Ud over tomat-sovsen dækkes pizzaen med ost og fyld efter ønske. - Dejen skal rulles meget tyndt ud, for at bunden bliver lækker og sprød. - Ovnen skal være meget varm, gerne 300 grader (alternativt ovnens max.-temperatur). - Ovnen må ikke stå på varmluft. - Pizzaen bages til den er gyldenbrun, ca. 6-8 minutter alt efter ovnens kvalitet og styrke. Skal man bruge en bagesten? Tips: Pizza-bagesten - fremgangsmåde: Først varmes flisen langsomt op inde i ovnen. Den skal helst stilles ind i en kold ovn, da der ellers kan være risiko for, at den flækker. Når stenen er glohed, lægges pizzaen over på flisen, og den sættes i ovnen. (Da stenen er så varm, er det vigtigt, at man har nogle gode grill-handsker eller grydelapper for at undgå at brænde sig.) |
|
|
Opskriften er vist 7585 gange,
og udskrevet 97 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne