hvid fast fisk (torsk pangasius sej el.lign.)500 g. hvid fast fisk (torsk pangasius sej el.lign.)
1
bk.
champignon i skiver1 bk. champignon i skiver
1
porre i skiver1 porre i skiver
1
rød peberfrugt i strimler1 rød peberfrugt i strimler
2
stilke
bladselleri i skiver2 stilke bladselleri i skiver
1
ds.
hk tomater1 ds. hk tomater
1
stor ds konc tomatpure1 stor ds konc tomatpure
2
dl.
creme fraiche 18 %2 dl. creme fraiche 18 %
stødt chili stødt chili
paprika paprika
salt salt
peber peber
Lidt
rapsolie til smøring af fad Lidt rapsolie til smøring af fad
Opskrift:
Rist champignon i en gryde uden fedtstof. Tilsæt de resterende grønsager, og lad dem svitse med et par min under omrøring. Der efter tilsættes de hk tomater creme fraiche og konc tomatpure. Varmes igennem og krydres med chili paprika salt og peber.
Et ovnfast fad smøres med lidt rapsolie, fisken lægges i og saucen hældes over. Dæk fadet med staniol og bag retten i forvarmet ovn ved 200 gr i ca 40-45 min.
Tips:
Serveres med ris salat og godt brød.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2.8
(9 stemmer)
Opskriften er vist 14961 gange, og udskrevet 336 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider