Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Dansboubous Kyllingefad

Dansboubous Kyllingefad, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ja

Indsendt af : Nanotech

Indsendt :



Ingredienser:
4 Kyllinge filetter
3 ds.Hakkede tomater
0.5 glasSyltede hvidløg (chili)
1 pk.Skinkestrimler
4 spsk.Hvedemel
1 spsk.Paprika
1 tsk.Salt
1 tsk.Peber
 
 evt. en bakke champignon
 
 Magarine til stegning
 
 Jævning enten maizena eller hjemmelavet med hvedemel og vand
 
Opskrift:
Bland paprika, peber, salt og hvedemel sammen.

Vend kyllingefiletterne i melblandingen og gennemsteg dem på panden.

Anbring filetterne i et ildfast fad.

Svits de syltede hvidløg på den samme pande som du har stegt filetterne på. Hæld derefter de hakkede tomater på panden og kog panden af med det. Blandingen skal jævnes så det bliver en lidt tynd sovs.

Hæld tomaterne ovenpå filetterne i fadet, bred derefter skinkestrimlerne ud over fadet.

Pynt eventuelt med overskårne champignoner.

Stil retten i en forvarmet ovn på 180 grader og giv den 20-25 minutter.

Serveres med ris og hvidløgsflüte eller salat istedet for ris.

Tips:

Er velegnet til at fryse ned og nemt at varme op igen. Vil foreslå at man laver flere portioner samtidig og eventuelt laver det hele i foliebakker, som kan fryses ned.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 7176 gange,
og udskrevet 98 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu