Æggemuffins

Æggemuffins, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
stk. 16 stk.
MadpakkerRet : Madpakker - Madpakke

Hovedingrediens : Æg - HønseÆg

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Fryseegnet : Ikke afprøvet

Indsendt :      Red:

Æggemuffins, billede 4 Æggemuffins, billede 1 Æggemuffins, billede 2 Æggemuffins, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
  Fyld:
1 Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
100 gram Grønne ærter, frost 1 dl. frosne ærter vejer ca. 50 gram.
4 Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
1 bdt. Forårsløg 1 bdt. (bundt) forårsløg vejer ca. 150 gram, heraf bruges ca. 100 gram.
Basilikum, frisk 1 bundt frisk basilikum vejer ca 25 gram.
   
  Æggemasse:
8 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Opskrift:
Fyld:
Tomaterne deles og indmaden tages ud inden de skæres i tern. Renset peberfrugt skæres ligeledes i tern. Forårsløg skæres i tynde skiver. Basilikum skæres groft. Det hele kommes i en skål sammen med de grønne ærter.

Æggemasse:
Slå æggene ud i en skål og krydr med salt og peber. Pisk æggene sammen og hæld dem gennem en sigte over grønsagerne.

En muffinsplade med sliplet sprayes med bagespray halve skiver af bacon lægges i hullerne og æggemassen fordeles heri.

Sættes i en forvarmet ovn ved 200 grader C. varmluft i ca. 15 minutter


karakterer:
Opskriften er vist 3522 gange,
og udskrevet 61 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 4372 (1041 kcal)
KJ pr. stk. 273 (65 kcal)
Vægt ialt 1285 gram
Vægt pr. stk. 80 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 340 KJ (81 kcal)
Protein 6.5 gram
Fedt 4.5 gram
Kulhydrat 4.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu