Æggemuffins

Æggemuffins, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 16 stk.

Ret : -

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Fryseegnet : Ikke afprøvet

Indsendt :


Æggemuffins, billede 4 Æggemuffins, billede 1 Æggemuffins, billede 2 Æggemuffins, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
 Fyld:
1 rød peberfrugt
100 g.Grønne ærter
4 Tomater
1 bdt.Forårsløg
 Basilikum, frisk
 
 Æggemasse:
8 æg
 Salt
 Peber
 
Opskrift:
Fyld:
Tomaterne deles og indmaden tages ud inden de skæres i tern. Renset peberfrugt skæres ligeledes i tern. Forårsløg skæres i tynde skiver. Basilikum skæres groft. Det hele kommes i en skål sammen med de grønne ærter.

Æggemasse:
Slå æggene ud i en skål og krydr med salt og peber. Pisk æggene sammen og hæld dem gennem en sigte over grønsagerne.

En muffinsplade med sliplet sprayes med bagespray halve skiver af bacon lægges i hullerne og æggemassen fordeles heri.

Sættes i en forvarmet ovn ved 200 grader C. varmluft i ca. 15 minutter


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 744 gange,
og udskrevet 28 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu