Æggemuffins næringsberegning

se opskriften her

Antal:
stk. 16 stk.
Ingredienser:
  Fyld:
1 Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
100 gram Grønne ærter, frost 1 dl. frosne ærter vejer ca. 50 gram.
4 Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
1 bdt. Forårsløg 1 bdt. (bundt) forårsløg vejer ca. 150 gram, heraf bruges ca. 100 gram.
Basilikum, frisk 1 bundt frisk basilikum vejer ca 25 gram.
   
  Æggemasse:
8 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Energi:
KJ total 4372 (1041 kcal)
KJ pr. stk. 273 (65 kcal)
Vægt ialt 1285 gram
Vægt pr. stk. 80 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 340 KJ (81 kcal)
Protein 6.5 gram
Fedt 4.5 gram
Kulhydrat 4.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)