Hakket oksekød, grofthakket løg, bacon og cocktailpølser brunes i den varme olie. Tomatpure tilsættes og "brændes af" i 1 minut sammen med salt, peber og tørret basilikum og oregano. Vand og bullionterning tilsættes og suppen koges ved svag varme 15-20 minutter. Champignon, incl væde hældes i. Suppen smages til med salt, peber og krydderi, tilsæt evt. chili og hvidløg, hvis suppen ønskes stærk. Pasta koges som anvist på pakken og tilsættes lige inden suppen serveres rygende varm sammen med sprøde flútes
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 10768 gange, og udskrevet 128 gange.
Kommentarer
Maria - 2020-01-28 12:01:39 Det smager super godt!!! Nemt og lækkert og ungerne er også vilde med det!! Smager af pizza!! Vi servere pitabrød til. Vi flækker brødene og drysset ost i inden de kommer i ovnen. Vi laver denne suppe jævnligt!!!
Henrik H - 2011-09-03 02:18:01 Javel ja....og hvor præcis kommer pizzaen ind i opskriften?
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider