Biksemad i ovn med spejlæg

Biksemad i ovn med spejlæg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandKilde : Per K.

Fryseegnet : Ikke afprøvet

Indsendt :


Biksemad i ovn med spejlæg, billede 4 Biksemad i ovn med spejlæg, billede 1 Biksemad i ovn med spejlæg, billede 2 Biksemad i ovn med spejlæg, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
750 g.kartofler og løg i tern, frost
150 g.bacon i tern
 Salt
 Peber
 
300 g.rest stegt kød
8 æg
 
Opskrift:
De frosne kartofler krydres med salt og peber og landes medbacontern Sættes i en forvarmet ovn 220 grader C. varmluft på midterste rille i 25 minutter.

Tages ud og bland det stegte kød skåret i tern i. Slå 8 æg ud fordelt over kartofler og kød og sæt fadet i ovnen i 10 minutter.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 266 gange,
og udskrevet 15 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu