Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Dansk hakkebøf med løg og nye kartofler

Dansk hakkebøf med løg og nye kartofler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Michael44

Indsendt :



Ingredienser:
1000 g.nye kartofler
6-800 g.mager oksekød
 Salt
 peber
 krydderi
600 g.løg
2 tsk.sukker
5 dl.oksebouillon
4 spsk.hvedemel
1 dl.vand
40- g.fedtstof
 
Opskrift:
Kog kartoflerne.

Løgene tager længere tid, end man skulle tro.
Begynd med at gøre dem i stand og skære dem i skiver.
Brun lidt fedtstof en pande, rør løgene i, og når de begynder at blive brune, drys sukkeret over og rør tit, Brun løgene færdige.

Lav 4 boller og tryk dem lidt flade og hak bøfferne let på kryds og tværs med en kniv,
krydder med salt og peber.

Brun resten af fedtstoffet på en pande og svits bøfferne i ca. 1 min på begge sider under høj varme. Skru ned til middel varme, tilsæt lidt kulør og 5 dl okse bouillon, som bøfferne simmere i ca 30 min.

Herefter tages bøfferne op og der laves en jævning ( Vand og mel blandes sammen) som kommes i panden, lidt efter lidt under omrøring til sovsen kommer i kog. Sovsen skal herefter simmere i 5 min. for ellers kan den smage af mel

God appetit

Tips:

HUSK Sovsen skal herefter simmere i 5 min. for ellers kan den smage af mel


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (4 stemmer)

Opskriften er vist 12395 gange,
og udskrevet 560 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu