Løgene tager længere tid, end man skulle tro.
Begynd med at gøre dem i stand og skære dem i skiver.
Brun lidt fedtstof en pande, rør løgene i, og når de begynder at blive brune, drys sukkeret over og rør tit, Brun løgene færdige.
Lav 4 boller og tryk dem lidt flade og hak bøfferne let på kryds og tværs med en kniv,
krydder med salt og peber.
Brun resten af fedtstoffet på en pande og svits bøfferne i ca. 1 min på begge sider under høj varme. Skru ned til middel varme, tilsæt lidt kulør og 5 dl okse bouillon, som bøfferne simmere i ca 30 min.
Herefter tages bøfferne op og der laves en jævning ( Vand og mel blandes sammen) som kommes i panden, lidt efter lidt under omrøring til sovsen kommer i kog. Sovsen skal herefter simmere i 5 min. for ellers kan den smage af mel
God appetit
Tips:
HUSK
Sovsen skal herefter simmere i 5 min. for ellers kan den smage af mel
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2.8
(4 stemmer)
Opskriften er vist 12758 gange, og udskrevet 572 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider