Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Lakridsis - den bedste

Lakridsis - den bedste, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Karen Kring

Indsendt :



Ingredienser:
90 g.sød, blød lakrids, hakket
2.5 dl.sødmælk
1.8 dl.piskefløde
60 g.sukker
 evt.sort frugtfarve
 
Opskrift:
Lakrids, mælk og fløde røres over svag varme i en gryde.
Rør forsigtigt, indtil lakridsen er blød og ved at smelte.
Pres den gennem en sigte for at fjerne evt klumper.
Kom sukker i blandingen, og rør godt indtil det er opløst.
Afkøl.
Farv evt med frugtfarve.
Kom blandingen i en lav metalform og frys, indtil massen er fast.
Hak blandingen og pisk den tyk og cremet med elpisker i en stor skål. (Dette kan udelades. Man kan bare stille formen i køleskab et kvarter, inden isen skal spises).






Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Lakridsis

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 8548 gange,
og udskrevet 95 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Karen Kring  -  2014-01-05 12:07:04
Efter dybfrysning er det en god ide at stille formen på køkkenbordet omkring 45 minutter, inden den er spiseklar. Isen er meget cremet.