Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Lakridsis

Lakridsis, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ER fryseegnet !!!

Indsendt af : Wesner

Indsendt :


Lakridsis, billede 4 Lakridsis, billede 1 Lakridsis, billede 2 Lakridsis, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
8 Æggeblomme, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggeblomme vejer ca 15 gram
75 gram Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
1 vanillestang Vanillestangen flækkes og kornene skrabes ud.
2 tsk. Lakridspulver
5 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Opskrift:
Æggeblommer piskes med flormelisen til det hele er tyk luftig og helt lysegul. Tilsæt vanille korn og der røres. Sigt lakridspulver i massen så det ikke klumper og rør rundt. Pisk fløden og vend den i æggemassen. Det hele kommes i en passende form (e) og fryses i min 6 timer. Serveres gerne med pernodflamberede jordbær eller anden frisk frugt.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (6 stemmer)

Opskriften er vist 58224 gange,
og udskrevet 1493 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 10097 (2404 kcal)
KJ pr. Pers. 2524 (601 kcal)
Vægt ialt 695 gram
Vægt pr. Pers. 173 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1452 KJ (345 kcal)
Protein 3.9 gram
Fedt 31.3 gram
Kulhydrat 13.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Per  -  2013-08-13 18:58:39
På billedet har vi brugt lakridskrymmel

Mathias  -  2013-04-20 18:17:33
pernodflamberede jordbær....What?