reven parmesan eller anden riveost50-60 g. reven parmesan eller anden riveost
Opskrift:
Skyl spinaten godt i flere hold koldt vand, så sand og jord skylles væk.
Tag en håndfuld fra og damp resten i det vand der hænger ved fra sidste skylning.
Tag spinaten op og hak den.
Gem spinatvæden.
Tilbered en bechamelsovs af smør, som smeltet og røres sammen med melet.
Spæd med spinatvæde og mælk.
Lad det koge godt igennem og bland den hakkede spinat i.
Smag til med salt, peber og reven muskat.
Kog spaghettien efter anvisning på pakningen. Lad den dryppe godt af i en sigte.
Bland den med spinatstuvningen og den friske, hakkede spinat.
Kom det i et varmt fad og drys med reven parmesan.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 1394 gange, og udskrevet 28 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider