revet parmasan (smuldret feta kan også bruges)50-100 g. revet parmasan (smuldret feta kan også bruges)
1
bdt.
hakket persille1 bdt. hakket persille
1-2
fed
hvidløg1-2 fed hvidløg
500
g.
flødestuvet spinat (dybfrost)500 g. flødestuvet spinat (dybfrost)
salt salt
peber peber
Opskrift:
Lad den flødestuvede spinat tø halvt op.
Ælt kødet godt med æg,mælk,mel,ost, persille, presset hvidløg, salt og peber, og bred det ud på et ark bageparir i en stor firkant, der er ca 1 cm tyk.
Dæk firkanten med halvt optøet spinat, og tril den sammen ved hjælp af et ark bagepapir. Klem pølsen sammen langs sammenføjningen og for enderne, og læg den i en bradepande. Pensl overfladen med smør og bag den i ovnen ved 175 grader i ca 1 ½ time.
Server med nye kartofler og evt. tomatsalat
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.3
(2 stemmer)
Opskriften er vist 6967 gange, og udskrevet 82 gange.
Kommentarer
Marie - 2013-05-06 15:36:55 Super fin og god opskrift. Jeg brugte ikke spinaten men den smagte stadig himmelsk :D
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider