Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Lørdagsfarsbrød

Lørdagsfarsbrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 pers

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : lonem

Indsendt :



Ingredienser:
1 kg.hakket oksekød (max 8% fedt)
2 æg
1 dl.mælk
4 spsk.hvedemel
50-100 g.revet parmasan (smuldret feta kan også bruges)
1 bdt.hakket persille
1-2 fedhvidløg
500 g.flødestuvet spinat (dybfrost)
 salt
 peber
 
Opskrift:
Lad den flødestuvede spinat tø halvt op.
Ælt kødet godt med æg,mælk,mel,ost, persille, presset hvidløg, salt og peber, og bred det ud på et ark bageparir i en stor firkant, der er ca 1 cm tyk.
Dæk firkanten med halvt optøet spinat, og tril den sammen ved hjælp af et ark bagepapir. Klem pølsen sammen langs sammenføjningen og for enderne, og læg den i en bradepande. Pensl overfladen med smør og bag den i ovnen ved 175 grader i ca 1 ½ time.
Server med nye kartofler og evt. tomatsalat


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (2 stemmer)

Opskriften er vist 6740 gange,
og udskrevet 71 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Marie  -  2013-05-06 15:36:55
Super fin og god opskrift. Jeg brugte ikke spinaten men den smagte stadig himmelsk :D