Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Franskerret - Flexkok

Franskerret - Flexkok, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 pers

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt af : Flexkok

Indsendt :



Ingredienser:
200 g.bacontern
5 dl.creme fraiche
1 løg
1 rød peber
500 g.frisk pasta
 
Opskrift:
Vand sættes over til pasta.
Kom baconterne på panden.
Finhak løg.
Når baconterne tager farve tilsættes løget og de steges færdig.
Kom creme fraiche på panden og lad den simre lidt, mens pastaen koges.
bland de to ting sammen og servere...

Tips:

serveres gerne med maldon salt og parmasanost på toppen


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 3475 gange,
og udskrevet 51 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Flexkok  -  2011-07-02 08:48:21
Den røde peber finhakkes og kommes i den samlet ret til sidst...