Kommentarer
Asta Volder - 2016-10-07 15:19:16 hej jeg elsker at lave mad jeg har lavet ossabuko på min måde nu skal i få opskriften jeg bruner kødet på en pande med smør og olie og løg putter kødet i ovnen i en bradepande så bruber jeg bækon og kikker det ovenpø kødet og så grønsageri og lidt rødvintil og lader det kogr stegei2timer sø kommer jeg de flåede tomater ved og champinong ved til sidst jævner jeg sovsen med salt og peber og fløde den har jeg fået gos af mine gæster
Ole R - 2015-02-21 13:00:53 For megen væske, alt for megen væske. Om man jævner saucen med eller uden grøntsagerne, er jo en smagssag.
Hvis man vil langtidsstege, er det en god ide, at gøre det i ovnen ved 100 - 125 gr. i en stegeso eller støbejernsgryde. Så fordamper væsken ikke, men står og samler saft og kraft..
- 2014-11-27 17:47:29 1l fløde,1l bouillon, o,95l rødvin/ portvin og 1800g skank!!!!!! Det er helt vildt. Der må smides meget ud på 3. dagen
Per - 2013-09-11 08:34:25 Der er efter min mening også alt for meget væde til denne opskrift, de halve er rigeligt, altså det halve af rødvin, portvin og oksebouillon, og også det halve madlavningsfløde til slut.
Det virker ok med at blende grønsagerne, det hjælper til at jævne saucen, men det er ikke alle som bryder sig om de sødlige smag det giver, så det er også ok at sigte grønsagerne fra og evt. jævne saucen med 1 spsk. hvedemel.
Per - 2013-09-11 08:30:26 Osso buco skal være mørt, og det kan være svært at undgå at kødet falder lidt af benet, men 7 timer er efter min mening alt for meget, og kødet vil være umuligt at fiske op da det er kogt helt fra hinanden 3 timer er rigeligt.
|