Gulerødder evt kogte eller dampede Gulerødder evt kogte eller dampede
Æg Æg
Revet ost 'nettos den bedste kaldet pizzatopping' Revet ost 'nettos den bedste kaldet pizzatopping'
Smør til stegning Smør til stegning
tomat og purløg til pynt tomat og purløg til pynt
Salt Salt
peber peber
Opskrift:
Skær kartoflerne i halve og placer dem på den varme pande med snitfladen nedad i en rundkreds så der bliver et 'hul' i midten steg nu kartoflerne og anbring en stav gulerod mellem hver kartoffel 'gulerødderne kan med for del dampes ellers får du en mere knasende version af omeletten' når kartoflerne er ved at være find og gemmenvarme hælder du æg i hullet i midten æg'ne skal bare være slået ud i en kop eller skål og hurtig 'rodet' sammen med en gaffel æggemassen må gerne løbe lidt ud mellem kartoflerne derefter drysser du med mild hånd revet ost over kartoflerne låg over panden og sluk for blusset 'jeg har et gammeldags komfur med massive plader så jeg bruger bare eftervarmen' ellers skal der skrues kraftigt ned 2 - 3 min under låg til æggemassen er stivnet og osten er smeltet over på et serveringsfad og pyntes med revet gulerod og purløg ogtomat skiver jeg har med vilie ikke skrevet mængder på da denne ret kan laves i stor eller mindre størrelser afhængigt af panden og deltagere i måltidet - Velbekomme
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(18 stemmer)
Opskriften er vist 8824 gange, og udskrevet 117 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider