Bagt blomkål med kryddersmør og parmesan

Bagt blomkål med kryddersmør og parmesan, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Diverse Tilbehør

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke afprøvet

Indsendt :      Red:

Bagt blomkål med kryddersmør og parmesan, billede 4 Bagt blomkål med kryddersmør og parmesan, billede 1 Bagt blomkål med kryddersmør og parmesan, billede 2 Bagt blomkål med kryddersmør og parmesan, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
800 g.blomkål
 
 Kryddersmør
100 g.smør
1 bdt.Persille, frisk
1 fedhvidløg
1 citron, skallen heraf
 Salt
 Peber
 
50 g.parmesan
 
Opskrift:
Del blomkålen i store buketter som skylles. Blancher buketterne i letsaltet kogende vand i 1-2 minutter. Hæld vandet fra og lad dem dryppet godt af inden de lægges i et ovnfast fad.

Kryddersmør:
Smelt smørret og rør finthakket persille, fintrevet citronskal, presset hvidløg, salt og peber heri.

Smørret hældes over blomkålsbuketterne. Sæt fadet i en forvarmet alm. ovn. ved 200 grader C. på midterste rille og bag dem i ca. 30 minutter til de begynder at tage lidt farve.

Fordel fintrevet parmesan over blomkålen og giv dem endnu 10 minutter i ovnen


karakterer:
Opskriften er vist 1720 gange,
og udskrevet 18 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu