Bagt blomkål i ovn med parmesan næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
800 gram Blomkål, rå 1 mellemstort blomkål vejer ca. 500 gram
   
  Kryddersmør
100 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 bdt. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
1 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
1 Citron, skal heraf Reven skal af 1 citron er beregnet til 10 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
50 gram Parmesanost Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
   
Energi:
KJ total 4804 (1143 kcal)
KJ pr. Pers. 1201 (285 kcal)
Vægt ialt 1064 gram
Vægt pr. Pers. 266 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 451 KJ (107 kcal)
Protein 3.5 gram
Fedt 9.2 gram
Kulhydrat 4.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)