Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Iransk Fasanjan (kylling)

Iransk Fasanjan (kylling), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 pers

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Angra

Indsendt :



Ingredienser:
500 g.valnødder (blended)
1 hel kylling
2 spsk.sukker
1 løg
 granatæblepure (næsten en hel flaske)
 salt
 Maizena til jævning
 
Opskrift:
De blendede valnødder puttet i en gryde og ca 1½ l vand tilsættes og koger ca 1 time.

Kyllingen skæres i små stykker.

Løg skæres i små stykker og svitses på pande i lidt olie, derefter svitses kyllinge stykkerne, kom lidt salt ved.

Kom derefter kylling og løg i gryden med valnødderne og lad retten simre i yderligere ½ time.

Granatæblepure tilsættes og lad retten simre i endnu 2 timer.

Jævnes med maizena.

Tips:

Serveres med ris og fladbrød


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 6369 gange,
og udskrevet 54 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Liv  -  2012-01-21 16:47:27
Der er også dele af Iran der anvender lammekød i stedet for kylling.