Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Selleri Koresh

Selleri Koresh, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Diverse lammekød

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ikke fryseegnet

Indsendt af : Angra

Indsendt :



Ingredienser:
400 g.lamme/svinekød (småkød)
1 bdt.persille
5-6 bladselleristilke
1 løg
2 spsk.tomatpure (koncentreret)
 olie
 salt
 peber
 kanel
 mynte
 karry
 
Opskrift:
Kødet svitses sammen med det snittede løg i lidt olie i en gryde.

Tomatpure, krydderier og ½ l vand tilsættes og retten koger ved svag varme i ca. 1 time.

Bladselleri skæres i små stykker og persillen hakkes.
Begge dele svitses i lidt olie i en pande og kommes derefter i gryden med kødet og koger yderligere 1 time.



Tips:

Retten kan evt. smages til med lidt citronsaft. Serveres med ris og fladbrød


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 2480 gange,
og udskrevet 54 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Angra  -  2011-06-28 21:02:33
glemte at skrive, at retten er iransk.