Kødet svitses sammen med det snittede løg i lidt olie i en gryde.
Tomatpure, krydderier og ½ l vand tilsættes og retten koger ved svag varme i ca. 1 time.
Bladselleri skæres i små stykker og persillen hakkes.
Begge dele svitses i lidt olie i en pande og kommes derefter i gryden med kødet og koger yderligere 1 time.
Tips:
Retten kan evt. smages til med lidt citronsaft.
Serveres med ris og fladbrød
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 2565 gange, og udskrevet 60 gange.
Kommentarer
Angra - 2011-06-28 21:02:33 glemte at skrive, at retten er iransk.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider