Kylling med porrer og mornaysauce

Kylling med porrer og mornaysauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt af : Nadja

Indsendt :      Red :
Kylling med porrer og mornaysauce, billede 4 Kylling med porrer og mornaysauce, billede 1 Kylling med porrer og mornaysauce, billede 2 Kylling med porrer og mornaysauce, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 gram Kyllingefilet uden skind og ben 1 kyllingefilet uden skind og ben vejer ca. 150 gram.
2 Porre, renset vægt 1 mellem porrer vejer ca. 150 gram renset vægt.

1 bdt. porrer vejer indeholder ca. 4 mellemstorer porer og vejer ca. 600 gram.
150 gram Bacon i tern
250 gram Ægnudler
5 dl. Mornaysauce 14% 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Mornaysauce kan købes på papkarton med 5 dl.
   
Opskrift:
Skær porre ud i skiver, skyld dem godt i en sigte under rindende vand og put dem i en skål. Skær også kylling ud i mundrette tern.

Steg bacon i en sauterpande, når bacon er halvt færdigt ca. 2 min. putter du porre i og steger bacon færdig sammen med porre. Når det er færdigt tager du det op i skålen du havde porre i.

Nu putter du kylling i og steger til det er færdigt. Imens du steger kylling skal du sætte vand over til nudler. Når kyllingen er færdig putter du porre og bacon i og hælder mornaysovsen i.

Når vandet til nudlerne koger putter du nudler i. Når de er færdige og mornaysovsen er varm serveres det.





karakterer:
Opskriften er vist 110348 gange,
og udskrevet 1491 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (19 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 12573 (2993 kcal)
KJ pr. Pers. 3143 (748 kcal)
Vægt ialt 1800 gram
Vægt pr. Pers. 450 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 698 KJ (166 kcal)
Protein 13.5 gram
Fedt 6.4 gram
Kulhydrat 14.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2018-12-22 07:53:10
Brugte den som fyld i en tærte, minus nudler. Butterdej med låg på. Men så vent med at putte porrer i til fyldet skal i tærten. Kold pasta kan give mere fyld, hvis man har en rest.

  -   2014-02-28 18:33:58
Tosse god opskrift. Hurtig og nem at lave. Kom dog lidt rød peber og paprika i. Det gjorde bestemt ikke opskriften dårligere.... MUMS....... :-)

  -   2013-09-03 19:35:37
Dejlig hurtig ret til en som bor alene.

  -   2013-04-28 17:50:16
SÅ lækker ret! Jeg kan normalt ikke li for meget mornay sauce men det smager bare så godt sammen med det! Vi brugte noget hakket kyllingekød istedet for filet, med dejligt resultat.

  -   2011-09-27 19:43:07
en hurtig ret som er velegnet til "idrætsdagene". men helt klart kun en ret for folk som elsker morneysovs