Vanillekorn fra en vanilliestang Vanillekorn fra en vanilliestang
8
dl.
müsli / 4 dl. müsli og 4 dl. havregryn8 dl. müsli / 4 dl. müsli og 4 dl. havregryn
5
dl.
rosiner5 dl. rosiner
6
spsk.
5-korns blanding6 spsk. 5-korns blanding
6
spsk.
solsikkekerner6 spsk. solsikkekerner
8
spsk.
sesamfrø8 spsk. sesamfrø
Opskrift:
Kom 5-korns blandingen i en gryde, tilsæt lidt vand og giv det et opkog.
Flæk en vanillestang og skrab kornene ud.
Pisk æggene med sukker stive i en skål.
Rør herefter alle ingredienserne i med en grydeske. Rør grunding.
Beklæd en bradepande (ca. 35 x 25 cm) med bagepapir. Kom blandingen i, og bred den jævnt ud med en dejskraber.
Bages ved 150 grader i ca. 25 min. til den bliver gyldenbrun på toppen.
Lad det hele afkøle i 5 min. Skær ud i stykker mens den stadig er lun, og lad den derefter afkøle helt.